Verpakkingsbedrijf

Verpakkingsbedrijf Migrohal

Bij noten groothandel Migrohal bent u ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een verpakkingsbedrijf voor uw producten. Bij grote afnames verpakken we uw bestelling dan ook graag in een bijpassende verpakking. Zo blijft uw product vers én kunt u de hoge kwaliteit van onze noten en gedroogde zuidvruchten blijven waarborgen. Migrohal is een noten groothandel welke opgericht is in 2004.

In korte tijd heeft onze onderneming zich op Europees vlak ontwikkeld. Doordat betrouwbaarheid en gastvrijheid binnen onze organisatie hoog in het vaandel staat, is onze groothandel volledig geaccepteerd en gewaardeerd op de markt. Daarbij leveren we verse noten van hoge kwaliteit aan diverse soorten klanten. Hierbij kunt u denken aan distributeurs, noten verkopers in de ambulante handel en bedrijven in de MKB-sector.

We bieden een gevarieerd assortiment noten en zuidvruchten welke alom geëerd worden door hun versheid en hoge kwaliteit. Niet alleen door onze wederverkopers, maar zeker ook voor uw klanten. Daarnaast is Migrohal een verpakkingsbedrijf wat grote afnames luchtdicht en afsluitbaar voor u kan verpakken in polyester. Daardoor kunt u ook op lange termijn de versheid van uw noten blijven garanderen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u noten wilt kopen of diverse soorten gedroogde zuidvruchten.

Verpakkingsbedrijf

Verpakkingsbedrijf voor noten en zuidvruchten

Het verpakkingsbedrijf binnen onze noten groothandel heeft alle bedrijfsprocessen in eigen beheer. Dat verzekerd u als distributeur of groothandel altijd van een maatwerk oplossing. Vooral als het om grote hoeveelheden noten of zuidvruchten gaat, wilt u de houdbaarheid en versheid natuurlijk kunnen garanderen aan uw vaste klanten. Doordat we de door u gewenste noten op vakkundige wijze kunnen verpakken, bent u tevens in staat om grote voorraden aan te kunnen leggen.

De polyester verpakkingen kunnen eenvoudig worden afgesloten en zijn luchtdicht. De kwaliteit van de diverse noten blijft daarmee dus altijd hoog. Binnen onze onderneming hebben we betrouwbaarheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. In combinatie met onze ruime ervaring kunnen we u desgewenst ook altijd van een maatwerk advies en oplossing voorzien. Niet alleen voor wat betreft het inkopen van noten en zuidvruchten, maar natuurlijk ook op het gebied van polyester verpakkingen.

Op deze manier bieden we een totaaloplossing voor distributeurs, ambulante verkopers en ondernemers in het midden en kleinbedrijf. We denken daarin graag met u mee. Als u op zoek bent naar een verpakkingsbedrijf staat Migrohal dan ook graag voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden.

Menu